Buy Judo suits and belts online
Adidas, Matsuru, Mizuno, Essimo, Fighting Films and more

Affiliate

Affiliate

Judo webshop

Ippontime.nl verkoopt judo artikelen van diverse merken, zoals Essimo, Matsuru, Adidas, Greenhill, Nihon, Tatamix en het eigen Ippontime.nl huismerk. Hier kan men judopakken, judobroeken en andere judospullen kopen van topmerken. De meeste producten worden uit voorraad geleverd en de producten worden op dezelfde dag verzonden naar Nederland én België. Hierdoor worden bestellingen binnen 48 uur op werkdagen geleverd.

Enkele USP's van Ippontime.nl
• Goedkoper dan sportwinkels;
• Goede service;
• Eenvoudig retourneren;
• Groot assortiment;
• Gebruiksvriendelijkheid en betaalgemak;
• Scherpe prijzen;
• Lage standaard verzendkosten van € 3.95;
• Boven € 100 geen verzendkosten;
• Eigen huismerk Ippontime.nl.

Winkelomschrijving

Bent u een echte judofanaat en op zoek naar een nieuw judopak voor uw favoriete sport? Bij Ippontime.nl bent u aan het juiste adres! Of u nu IJF approved judopakken, blauwe, witte of recreatiepakken nodig heeft... bij Ippontime.nl vindt u altijd wat u zoekt. En niet alleen judopakken: ook judobroeken, ondershirts en accessoires zoals slippers, judomatten, diploma's en cadeau's van verschillende topmerken worden geleverd voor lage prijzen. Voor jong en oud levert Ippontime.nl merken als Essimo, Matsuru, Adidas, Greenhill, Nihon, Tatamix en het eigen Ippontime.nl huismerk vanuit voorraad.

Bijzonderheden

E-mailmarketing
E-mailmarketing is enkel toegestaan na expliciete goedkeuring van desbetreffende mailings door de adverteerder. U kunt previews ter accordering voorleggen aan TradeTracker door deze door te sturen naar preview.nl@tradetracker.com.

Introductieactie
Gedurende de eerste twee maanden, gerekend vanaf de campagne startdatum, ontvangen alle affiliates (uitgezonderd kortingscode affiliates) 7% commissie in het Introductiesegment. De standaard commissie is 5.5%.

SEA
Zoekmachinemarketing is toegestaan mits er niet ingekocht wordt op de volgende woorden: "judopakken". Domeinnaam en misspellingen zijn niet toegestaan, tenzij nadrukkelijk toestemming is gegeven door de adverteerder.

Cashback
Cashback sites zijn alleen toegestaan na toestemming via het ticketsysteem.

Ontdubbeling
Ontdubbeling vindt plaats op basis van last click counts binnen het affiliate kanaal.

Tracking
Tracking vindt plaats op basis van cookies en fingerprint tracking.

 

Vergoedingen

Segment Productgroep CPM Klik Lead Sales (€) Sales (%)
Algemeen Algemeen - - - - 5,50%
Goud Algemeen - € 0,02 - - 7,00%
Kortingscode Algemeen - - - - 2,00%

 

Hoe werkt het?

Ippontime.nl werkt samen met TradeTracker. TradeTracker houdt bij welke bezoekers er via jouw site naar Ippontime.nl zijn gegaan en of hierbij transacties hebben plaatsgevonden Meld je nu aan op TradeTracker en start met ons affiliate programma. Mocht je vragen hebben dan is er altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen! Wij wensen je alvast veel plezier en succes met het verwijzen van bezoekers naar onze webshop om zo hoog mogelijk commissies binnen te halen!