Buy Judo suits and belts online
Adidas, Matsuru, Mizuno, Essimo, Fighting Films and more

Returns

Returns

`t Hoen Sport Webwinkels maakt onderscheid in retourzendingen:

1. Retouren middels foutieve levering door ons, geconstateerd direct na aflevering van uw bestelling.

Constateert u een fout in de levering van uw bestelling dan kunt u dit melden middels te reageren op uw orderbevestiging of te bellen met 053 432 0498. Vervolgens zullen wij direct het alternatieve product aan u versturen en de foutieve zending / het foutieve product kosteloos bij u laten afhalen door de PostNL.

2. Overige retouren.

Volgt u hiervoor de onderstaande procedure.

Retour procedure:

* Zonder retour formulier kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen. U kunt het retour formulier hier uitprinten.

* U kunt de gekochte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking aan ons terugsturen.

* U kunt de gekochte artikelen omruilen voor een andere maat door dit aan te geven op de pakbon. Na ontvangst van uw retour zullen wij het nieuwe artikel zo snel mogelijk opsturen. Als u er voor kiest om het geld terug te laten storten zal na ontvangst van uw retourzending de betaling binnen 2 werkdagen op uw creditcard of bankrekening worden terug

* Mocht u nog vragen hebben omtrent u retour, dan kunt u contact opnemen via 053 432 0498 of info@ippontime.nl.

Retour adres:

`t Hoen Sport
Kuipersdijk 23
7512 CA Enschede

Kosten van uw retour zending:

De kosten van uw retour zending zijn voor rekening van de kopende partij. Wij hanteren dit systeem om de basis verzendkosten laag te houden. Op deze manier bent u in de gelegenheid om op een zo voordelige manier uw bestelling bij ons te plaatsen zonder al te hoge verzendkosten.